Postani sponzor

Cjelokupno financiranje projekta, čija okvirna vrijednost iznosi 80 000 KM, temelji se na sponzorstvima i donacijama, koje studenti moraju sami prikupiti.

Upravo je to razlog zbog kojega se obraćamo Vama za pomoć. Naš bolid je u završnoj fazi ali imamo još dosta posla i ulaganja kako bi bio spreman za natjecanje. Smatramo da ovaj projekt predstavlja iskorak u načinu izobrazbe novih kadrova te kao takav ima veliki značaj za širu zajednicu.

Kao sponzori možete nam pomoći donacijom novčanih sredstava, materijala te pružanjem usluga izrade specijalnih dijelova a mi vam zauzvrat nudimo promociju u vidu naljepnica na samom bolidu te objava na društvenim mrežama.

Također, budući da su završne faze izrade bolida medijski popraćene od strane domaćih TV kuća i internet portala, otvara se prostor za dodatnu promidžbu.

Ukoliko ste zainteresirani za neki drugi vid promocije molimo da nas kontaktirate kako bismo se dogovorili. Nadamo se da ćete Vi prepoznati naš trud i zalaganje te nam pomoći da ostvarimo svoj potencijal kako bismo sutra, kao bolji stručnjaci, zajedno s Vama gradili bolji svijet!

Financijsku pomoć možete uplatiti na transakcijski račun Fakulteta strojarstva i računarstva Sveučilišta u Mostaru na broj:

3381002200245881
S naznakom „Formula Student“

UPUTE ZA UPLATE IZ INOZEMSTVA:
Naziv ustanove:
SVEUČILIŠTE U MOSTARU
FAKULTET STROJARSTVA, RAČUNARSTVA I ELEKTROTEHNIKE
Adresa ustanove:
TRG HRVATSKIH VELIKANA 1, MOSTAR
Naziv banke:
UNICREDIT BANK D.D.
Adresa banke:
KARDINALA STEPINCA BB, MOSTAR
IBAN:
BA39 3380 6048 1108 3351
SWIFT Banke:
UNCRBA 22

S naznakom „Formula Student“

Share this Page