Prof. dr. sc. Dragan Čović dao punu podršku FSRacing timu Sveučilišta u Mostaru

marcelb/ srpanj 6, 2019/ Novosti/ 0 comments

Redoviti profesor na Fakultetu strojarstva, računarstva i elektrotehnike (FSRE) Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Dragan Čović sastao se s članovima FSRacing tima Sveučilišta u Mostaru koji marljivo rade na izradi drugog bolida formule u sklopu međunarodnog studentskog projekta „Formula student“.

Sa FSRE-a na sastanku su sudjelovali mag. ing. str. Mario Dragičević mentor na projektu, Filip Sabljić voditelj projekta ispred studenata te voditelji marketinga studenti Josip Šimić i Ivan Lučić.
Na održanom sastanku studenti su predstavili dosadašnje rezultate i aktivnosti na izradi drugog bolida, postavljene ciljeve za završetak projekta kao i poteškoće s kojima se svakodnevno susreću.
Budući da su se studenti FSRacing tima uspješno plasirali na međunarodno natjecanje Formule student u Italiji, a koje će se održati u srpnju ove godine prof. dr. sc. Dragan Čović je pohvalio dosadašnji trud i rad studenata FSRacing tima te dao punu podršku u daljnjim aktivnostima na projektu.
Članovi FSRacing tima su se zahvalili prof. dr. sc. Draganu Čoviću na današnjem sastanku te istaknuli da će današnja podrška zasigurno ubrzati završetak projekta te pružiti dodatnu motivaciju u radu.

Share this Post

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*
*